Revyen havde premiere lørdag og hvilken fest det blev! Se billeder fra premiereaftenen på SønderborgNYT.

Du kan herunder se udpluk af stjerneregn fra anmelderne.

⭐⭐⭐⭐⭐

JydskeVestkysten

Jeg kunne grine sammen med resten af publikum og må dermed begrave min fordom om, at Sønderborg Sommer Revy Show kun er morsomt for mine bedsteforældre eller i hvert fald personer, hvis dåbsattest er ældre end min.

⭐⭐⭐⭐⭐

CPH Culture

Det bedste, som erhvervslederne i Sønderborg og omegn kan gøre for deres medarbejdere, er derfor at invitere dem alle med til SØNDERBORG SOMMER REVY SHOW 2023

⭐⭐⭐⭐⭐

Kulturtid

Nu er de tilbage på sporet med skarpe tekster, dygtige skuespillere og et underholdende show, der i den grad lægger sig øverst i ligaen blandt revyerne i år.

⭐⭐⭐⭐⭐

Kulturanmelder Morten Hede

Tropesolen står højt over Sønderborg Sommer Revy Show, der leverer en både skarp, varieret og energisk revy med sans for tidens strømninger.

⭐⭐⭐⭐⭐

SønderborgNyt

Hvis du kan li’ at blive underholdt og få grinet godt igennem, så kan du trygt købe dig en billet til Sønderborg Sommer Revy Show

⭐⭐⭐⭐

Morten Buckhøj

Der er fut i fejemøjet og fuld fart ud over stepperne i især en sprudlende første akt, som i et hæsblæsende tempo flyver over scenen med et særdeles underholdende miks af numre af høj musikalsk kvalitet, originale sketches og helt klassiske revynumre af den gamle skole.

⭐⭐⭐⭐⭐

Flensborg Avis 

Revy i Sønderborg fyldt med sjove svirp: Vælter ti kegler med ét slag