Revyen havde premiere lørdag og hvilken fest det blev! Se billeder fra premiereaftenen på jv.dk.

Du kan herunder se udpluk af  den fine modtagelse vi har fået hos pressen og publikum.

⭐⭐⭐⭐

JydskeVestkysten

“Sønderborg Sommer Revy Show gav valuta for pengene. En aften med flot afveksling mellem show/sang og de mere klassiske revynumre.”

⭐⭐⭐⭐⭐

JyllandsPosten

Grineflip og gåsehud i Sønderborg Sommer Revy Show. 

Der er stærke solosangere og sjove komikerkræfter på scenen i årets Sønderborg Sommer Revy Show, som underholder uden at glemme tidens tand.

⭐⭐⭐⭐

Kulturtid

Sønderborg Sommer Revy Show er vellykket og underholdende.

Man går derfra med et smil på læben og en god fornemmelse i kroppen efter at have fået lov at grine igennem. Man er godt underholdt og får lov at nyde showdelen i form af blandt andet en koreografi, der har fået et nyk opad.

Flensborg Avis

De sjove kan også synge.

Engang var de en flok lusede amatører. I dag er revyen i Sønderborg blevet et professionelt show. Revyen er ikke blot til at grine ad. Der er også masser af skønsang på scenen.

Kommentarer fra gæster

”Forrygende god revy i år. Vi fik godt nok rørt lattermusklerne. Tusinde tak for i aften”

– Birgith Schnuchel Mogensen

 

”Var der I går👍😅🤣🙂. Hold da op i er så dygtige, det er den bedste revy i mange år, så kunne godt ha lyst til st se den igen🙂😘⭐⭐⭐⭐⭐⭐”

– Agnes Nielsen

 

”Vi tog fra Randers til Sønderborg i håbet om at få et godt grin og et par hyggelige timer. Det fik vi til fulde. Der var ikke et øje tørt under hele forestillingen og det fortjener hele revy-holdet en stor tak for og den dybeste respekt for det store forarbejde, der er lagt i forestillingen. En stor tak fra os 4, og lykke til med resten af sæsonen.

– Poul Nørmølle Larsen

 ”Super morsom, høj energi og musikalsk imponerende, 5 stjerne her fra🌟🌟🌟🌟🌟 Kom til Sønderborg og oplev alt det vi kan inklusiv masser grin og humor 😅😂😂”

– Rikke Torré

 

”Tak for en forrygende dejlig aften til premieren. Hold nu op vi fik rørt vores lattermuskler, og kan helt bestemt anbefale det til andre 💪🥰”

– Anni Falck Nielsen

 

”Tak for en dejlig aften det var bare godt og lattermuskler blev godt brugt kan varm anbefales 👍👍👍”

– Karla Jensen

 

”Weekenden bød på en FANTASTISK premiere på Sønderborg Sommer Revy Show 🎶🕺🏾❤️. Det er faktisk rigtig længe siden jeg i den grad gik helt i latter-selvsving 😂. Smukke musikbårne numre, hylende morsomme sketcher og lidt til eftertænksomheden – der var det hele!”

– Flemming Nissen

 

”Helt igennem grineren og fantastisk show, I får 1000000 ud af 10 mulige ⭐’er”

– Lene Dolmer
Kan varmt anbefales. Revyen er vanvittig god ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

– Louise Tolstrup

 

En rigtig god og sjov revy. Kan varmt anbefales 👋👋

– Bente Pedersen

 

Det er den bedste revy vi har set det var super fra først til sidst 👏👏👏

”Super morsom, høj energi og musikalsk imponerende, 5 stjerne her fra🌟🌟🌟🌟🌟 Kom til Sønderborg og oplev alt det vi kan inklusiv masser grin og humor 😅😂😂”

– Kirsten Lehmann