Allerførst vil vi meget gerne sige tusind tak for den fantastiske opbakning vi har oplevet her den sidste måned. Langt de fleste af jer har valgt at lade os overføre jeres billetter til næste års revyshow. Og det er vi jer meget taknemmelige for.

HOLDET 

Endelig kan vi præsentere en god nyhed! Nemlig hele holdet til næste sommers Sønderborg Sommer Revy Show 2021. I går søndag afholdte vi fotosession med det nye hold. Og allerede der var rummet fyldt med skrål, uhæmmet grin og latter.

Det lover rigtig godt for den kommende sæson. Det er med stor tilfredshed vi nu kan præsentere holdet.

JESPER LUNDGAARD

De der har været så heldige at opleve Jesper i Rottefælderevyen ved, at han en en meget morsom mand. At han så oven i købet er “vor tids” svar på Dario Campeotto er jo et ekstra plus. Sjov, charmerende og med en af Danmarks flotteste sangstemmer… glæd jer til at møde Jesper i 2021.

 

CARSTEN SVENDSEN

Københavnerne måtte desværre gå glip af Carsten Svendsen i Cirkusrevyen 2020. Men ham får I lov at opleve i Sønderborg sommerrevy 2021. Carsten var i 2019 med i den meget roste Hjørringrevy bland andet sammen med Trine Gadeberg og Preben Kristensen. Vi har længe ønsket at få ham med på holdet, simpelthen fordi han er sjov! Her til sommer kan du grine af ham på DR1 nye ugesatire …

 

JEFF SCHJERLUND

Jeff er en stor del af musicals i Danmark. Sidste år fik han så sin revydebut i Menstruprevyen og straks efter blev han engageret til Sønderborg sommerrevy 2021… for han er et kæmpe komisk talent!

Læg dertil at han både danser og synger fantastisk. Vi spår Jeff en stor fremtid … også inde for revyen.

 

LONE RØDBROE

Der er så megen revy i Lone Rødbroe, at hun jo egentlig ikke behøver en yderligere præsentation. Hun har været en fast del af holdet i Sønderborg sommerrevy i mange år. Simpelthen fordi hun er fantastisk sjov og vanvittig dygtig. Så glæd jer til endnu en sommer i selskab med alletiders Lone!

 

JEANNE BOEL

Har lavet revy i over 40 år… først som danser, så som skuespiller og sidenhen også som koreograf, instruktør, tekstforfatter og nu også som direktør. Der er stort set ikke den revyscene, hvor hun ikke har været. Men lad os blot nævne: Cirkusrevyen, Hjørringrevyen, Nykøbing Falster revyen og selvfølgelig Sønderborg sommerrevy. Derfor er Jeanne en naturlig del af revyen i 2021.

 

VI GLÆDER OS!

Et superhold med en fin blanding af erfaring, alder, faglighed og færdighed. Fælles for dem er, at de alle synger som en drøm og alle ELSKER at lave revy.

Vi glæder os til at…

  • strikke en ny og hyper aktuel revy sammen.
  • grine og græde af glæde over vores ideer og skægge indfald.
  • iklæde os parykker og spøjse kostumer.
  • overholde, indeholde, udholde og underholde…
  • spille for et humørhungende publikum.

Vi glæder os til dig!

Så glæd dig til at billetsalget til 2021 allerede starter her i begyndelsen af August 2020.

Ha’ en god sommer

Vi ses

Jeanne & Klaus

Sønderborg Sommer Revy Show