Vælg en side

Særarrangementer

Måske er det noget, der er relevant for dig?

 

UDSOLGT: Vinsmagning med Hotel Sønderborg Strand

Som noget ekstraordinært til dette års Sønderborg Sommer Revy kan vi, med stor begejstring, præsentere Sønderborg Sommer Revy med 3-retters middag og vinsmagning med Østjysk Vinforsyning.

Du vil, under middagen, få skænket 6 forskellige slags vine, som vil blive præsenteret af Østjysk Vinforsyning. I denne særlige anledning vil der være mulighed for at bestille de serverede vine, til en favorabel pris.

Dette foregår fredag d. 25. juni 2021, og vil kun være et tilbud på denne dato, så skynd dig at reservere plads til en hyggelig og sjov aften.
Vi sørger for en ekstra overraskelse denne aften.

UPDATE: Dette arrangement er nu udsolgt.

Hyldest til Johnna og Leif – 27. juni

Sønderborg Sommer Revy afholder en forestilling som hyldest til til grundlæggerne af revyen. Johnna og Leif Maibom takker af.

  • Søndag den 27. juni kl. 16.00

Der er mulighed for at tilkøbe frokostbuffet før showet. Frokosten serveres fra kl. 13.30. 

Club Syd

Sønderborg Sommer Revy har i samarbejde med Club Syd, TV2 Syd arrangeret to særlige Club Syd aftener. Der vil blive mulighed for at møde skuespiller og kreativ chef på revyen Jeanne Boel på scenen til et glas og en rundvisning inden der spises i Restaurant Revyen. Dette særlige arrangement begynder kl. 17.30 på Sønderborg Teaters scene. Forestillingen er:

  • Onsdag d. 2. juni kl. 20.00
  • Torsdag d. 10. juni kl. 20.00

Hvis du er medlem af Club Syd har du mulighed for at tilmelde dig via Club Syds hjemmeside.