Publikumanmeldelser 2024

Du kan herunder se udpluk af stjerneregn fra publikum på Facebook.

,,

God revy – Nøj, vi fik os nogle muntre timer. Fantastiske tekster/ numre og skuespillere, der spiller og synger imponerende. 💝

– Laila Schau Andersen

,,

Mega sjovt. Det bedste var andet akt hvor især den maskuline dans var megasjov. De sang rigtig godt sammen og vi kan bestemt anbefale revyen.

Kenny Tolstrup og Dorthe Tolstrup

,,

Den var kanon god. Det er svært at sige hvad der var det bedste for jeg grinede næsten ved hvert nummer. Det er helt afgjort en revy jeg vil anbefale til alle.

– Karin Torré

,,

Den var god, sjov og super aktuel. Det bedste var de lokale indslag og så var der meget godt politisk indhold. Det er helt klart en revy vi vil anbefale til andre.

– Lotte Schultz og Maria Kjær Elsner

,,

Det var meget sjovt. Den startede lidt langsomt så det var svært at vide hvad man skulle forvente. Men der var meget lokalt og samfundsmæssigt med ”woke” og hvad det vil sige at være en rigtig mand og lidt om hippier. Jeg synes der var mange gode indslag som var rigtig sjove. Jeg blev positivt overrasket. Det var super god humor. Det bedste nummer var Henning fra Vurderingsstyrelsen. Det er helt sikkert en revy vi giver vores bedste anbefalinger.

– Kia Hougaard Jacobsen og Kristoffer Bonnevie Jacobsen

,,

Fantastisk, super underholdning og mega sjovt. Ja det var rigtig rigtig godt med gode grine og masser af god sang og underholdning. Der var flere gode numre men badehotellet var godt og så synger Sara Gadborg bare fantastisk. Vi anbefaler gerne revyen til alle. 

Tina Eskildsen og Lars Eskildsen

Medieanmeldelser 2024

Du kan herunder se udpluk af stjerneregn fra anmelderne.

5 stjerner – Jydskevestkysten

 

I år er det høje niveau blevet løftet et nøk. Præstationerne, teksternsangene og flowet er generelt lidt bedre end ellers. Det er revy/revyshow, eller hvad vi nu skal kalde det fra øverste hylde.

CPH Culture

Sønderborg Sommer Revy Show 2024 leverer således, hvad man med ret og rimelighed kan forvente sig af en klassisk dansk revy.

Morten Buckhøj

Det er et rigtigt godt show de leverer i Sønderborg denne sommer… med intet mindre end fremragende sangstemmer hos de fem solister på scenen, så er Sønderborg Sommer Revy Show en fornøjelse at lytte til.

Ungt teaterblod

Årets revyshow er mest af alt bedst i de sangnumrene – både de store fællesnumre, men også når holdet hver især får lov at synge deres solonummer.

Kulturtid

Solen står højt på himlen, som den vel næsten altid gør, når der er premiere på sommerens revy i Sønderborg. Og igen i år er det lykkedes holdet bag at skabe en ganske velfungerende, underholdende og ikke mindst musikalsk revy.

Juleshow 2024 billetter