REVY MED SPISNING

Gør oplevelsen komplet og bestil spisning med når du bestiller dine revybilletter. Her kan du se de menuer vi tilbyder i samarbejde med Hotel Sønderborg Strand.

BUFFETMENU

Serveres fra kl. 18.00

Kød:

Hvid fisk i hvidvinssauce
Barbecuemarineret svinekam
Urtemarineret rosa stegt kalvecuvette

Tilbehør:

Tomatsalat med mini mozzarella & pesto
Broccoli med bacon & rødløg
Sommerkål salat med syrnet fløde & urter
Sprød grøn salat med ristede nødder
Lune nye kartofler vendt med friske urter
Rosmarin sauce
2 slags dressing

Dessert:
Koldskåls-Panna cotta med Kammerjunker-drys

Kr. 395,-

Inkl. drikkelse (2 genstande)

KØKKENCHEF FILIP MØLLER PRÆSENTERER HER REVYSÆSONENS FORSKELLIGE MENUER. 

3 RETTERS REVYMENU

Spisning fra kl. 17.30

Vores køkkenchef har sammensat en helt fantastisk menu, der serveres ved de reserverede borde i  Restaurant Bellevue med udsigt til Alssund

Forret

Gazpacho med lokale tomater og olivenolie

Hovedret

Urtestegt kalvefilet med asparges, stegt sommer grønt og nye kartofler, calvados sauce

Dessert

Hvid chokoladeganache med skovbær sorbet og nøddecrumble

 

Kr. 395,-

Frokost Buffet

Spisning fra kl. 13.00

Marinerede sild med kapers & karrysalat
Halve æg med rejer & mayonnaise
Røget sild med røræg & purløg
Stegt fiskefilet med remoulade & citron
Tarteletter med høns i aspagers
Svinekam m. rødkål
Lun leverpostej med bacon
Rullepølse med sky & rå løg
Spidskål appelsin & tranebær
Brie med vindruer
Æblekage med makroner & skum
Rugbrød, franskbrød, smør & fedt 

 

Kr. 320,-

inkl. drikkelse (2 genstande)

REVY Natmad

Natmaden serveres i Restaurant Bellevue når revyen er slut. Natmaden skal forudbestilles – senest kl. 17.30 samme dag. Der tilbydes følgende retter:

Charcuteri bræt
med 2 slags pølser, 2 slags skinke, ost, oliven, pesto og sprødt

Aspargessuppe
med kødboller, urteolie og brød.

Kr. 95,- pr. anretning

HUSK!

Bestil jeres drikkevarer inden forestillingen starter, så står jeres bestilling klar på jeres eget bord i pausen og I undgår kø