REVY MED SPISNING
Gør oplevelsen komplet og bestil spisning med når du bestiller dine revybilletter. Her kan du se de menuer vi tilbyder i samarbejde med Hotel Sønderborg Strand.
BUFFETMENU
Serveres fra kl. 18.00
Kød:
Hvid fisk i hvidvinssauce
Barbecuemarineret svinekam
Urtemarineret rosa stegt kalvecuvette
Tilbehør:
Tomatsalat med mini mozzarella & pesto
Broccoli med bacon & rødløg
Sommerkål salat med syrnet fløde & urter
Sprød grøn salat med ristede nødder
Lune nye kartofler vendt med friske urter
Rosmarin sauce
2 slags dressing
Dessert:
Koldskåls-Panna cotta med Kammerjunker-drys
Kr. 395,-
Inkl. drikkelse (2 genstande)
KØKKENCHEF FILIP MØLLER PRÆSENTERER HER REVYSÆSONENS FORSKELLIGE MENUER.
3 RETTERS REVYMENU
Spisning fra kl. 17.30
Vores køkkenchef har sammensat en helt fantastisk menu, der serveres ved de reserverede borde i Restaurant Bellevue med udsigt til Alssund
Forret
Gazpacho med lokale tomater og olivenolie
Hovedret
Urtestegt kalvefilet med asparges, stegt sommer grønt og nye kartofler, calvados sauce
Dessert
Hvid chokoladeganache med skovbær sorbet og nøddecrumble
Kr. 395,-
Frokost Buffet
Spisning fra kl. 13.00
Marinerede sild med kapers & karrysalat
Halve æg med rejer & mayonnaise
Røget sild med røræg & purløg
Stegt fiskefilet med remoulade & citron
Tarteletter med høns i aspagers
Svinekam m. rødkål
Lun leverpostej med bacon
Rullepølse med sky & rå løg
Spidskål appelsin & tranebær
Brie med vindruer
Æblekage med makroner & skum
Rugbrød, franskbrød, smør & fedt
Kr. 320,-
inkl. drikkelse (2 genstande)
REVY Natmad
Natmaden serveres i Restaurant Bellevue når revyen er slut. Natmaden skal forudbestilles – senest kl. 17.30 samme dag. Der tilbydes følgende retter:
Charcuteri bræt
med 2 slags pølser, 2 slags skinke, ost, oliven, pesto og sprødt
Aspargessuppe
med kødboller, urteolie og brød.