REVY MED SPISNING
Gør oplevelsen komplet og bestil spisning med når du bestiller dine revybilletter. Her kan du se de menuer vi tilbyder i samarbejde med Hotel Sønderborg Strand.
BUFFETMENU
Serveres fra kl. 18.00
Kød:
Dampet havkat
Asiatisk inspireret kyllingebryst i cremet sauce
Langtidsstegt kalv
Tilbehør:
Tomatsalat med pesto
Fennikelsalat med rucola
Mormor salat
Nye kartofler med urter
Timian sauce
Dessert:
Rødgrød med let pisket fløde og hvid chokolade
Kr. 395,-
Inkl. drikkelse (2 genstande)
KØKKENCHEF FILIP MØLLER PRÆSENTERER HER REVYSÆSONENS FORSKELLIGE MENUER.
3 RETTERS REVYMENU
Spisning fra kl. 17.30
Vores køkkenchef har sammensat en helt fantastisk menu, der serveres ved de reserverede borde i Restaurant Bellevue med udsigt til Alssund
Forret
Brændt tun med soyareduktion med kimchi og sesam
Hovedret
Okse teres major med asparges, glaceret gulerod, nye kartofler og pimentsauce
Dessert
Variation af rabarber: Kage – Sorbet – Sprødt
Kr. 395,-
Frokost Buffet
Spisning fra kl. 13.00
Marinerede sild med kapers & karrysalat
Halve æg med rejer & mayonnaise
Røget sild med røræg & purløg
Stegt fiskefilet med remoulade & citron
Tarteletter med høns i aspagers
Svinekam m. rødkål
Lun leverpostej med bacon
Rullepølse med sky & rå løg
Spidskål appelsin & tranebær
Brie med vindruer
Æblekage med makroner & skum
Rugbrød, franskbrød, smør & fedt.
Kr. 275,-
mad til Pensionistforestilling
1. juni – serveres fra kl. 13.00
Vores køkkenchef har lavet en særlig ret til pensionistforestillingen den 1. juni.