REVY MED SPISNING

Gør oplevelsen komplet og bestil spisning med når du bestiller dine revybilletter. Her kan du se de menuer vi tilbyder i samarbejde med Hotel Sønderborg Strand.

BUFFETMENU

Serveres fra kl. 18.00

Kød:

Dampet havkat
Asiatisk inspireret kyllingebryst i cremet sauce
Langtidsstegt kalv

Tilbehør:

Tomatsalat med pesto
Fennikelsalat med rucola
Mormor salat
Nye kartofler med urter
Timian sauce

Dessert:
Rødgrød med let pisket fløde og hvid chokolade

Kr. 395,-

Inkl. drikkelse (2 genstande)

KØKKENCHEF FILIP MØLLER PRÆSENTERER HER REVYSÆSONENS FORSKELLIGE MENUER. 

3 RETTERS REVYMENU

Spisning fra kl. 17.30

Vores køkkenchef har sammensat en helt fantastisk menu, der serveres ved de reserverede borde i  Restaurant Bellevue med udsigt til Alssund

Forret

Brændt tun med soyareduktion med kimchi og sesam

Hovedret

Okse teres major med asparges, glaceret gulerod, nye kartofler og pimentsauce

Dessert

Variation af rabarber: Kage – Sorbet – Sprødt

Kr. 395,-

Frokost Buffet

Spisning fra kl. 13.00

Marinerede sild med kapers & karrysalat
Halve æg med rejer & mayonnaise
Røget sild med røræg & purløg
Stegt fiskefilet med remoulade & citron
Tarteletter med høns i aspagers
Svinekam m. rødkål
Lun leverpostej med bacon
Rullepølse med sky & rå løg
Spidskål appelsin & tranebær
Brie med vindruer
Æblekage med makroner & skum
Rugbrød, franskbrød, smør & fedt.

Kr. 275,-

HUSK!

Bestil jeres drikkevarer inden forestillingen starter, så står jeres bestilling klar på jeres eget bord i pausen og I undgår kø