Holdet 2024

Teit Samsø

Det er sjældent, man oplever så overbevisende en revydebutant som Teit!

Han tog alle med storm, da han spillede sin første revy her i Sønderborg Sommer Revy Show 2023. Derfor blev han også helt naturligt kåret som “Årets Revytalent 2023 “ ved Revyernes Revys årlige prisuddeling . Vi fik gudskelov hapset ham for næsen af en masse andre revyer, så han igen kan opleves hos os, her i Sønderborg.

Teit glæder sig til igen at stå på scenen i Sønderborg og det gør vi også!

Jesper Lundgaard

For fjerde gang, kan vi glæde os over at have Jesper med på holdet.

Og der er masser af grunde til, at vi bliver ved med at invitere Jesper med i Sønderborg Sommer Revy Show. Det er ikke fordi, han i sin tid blev uddannet til speditør! Næh det er fordi han synger som en drøm, Han er top charmerende, og ikke mindst fordi, han et smaddersjov.

Publikum elsker ham. Og Jesper elsker publikum!

Glæd jer til endnu engang at opleve Jesper Lundgaard i sit es i Sønderborg Sommer Revy Show 2024.

KASPER GATTRUP

Hør, har vi ikke set ham før?

Jo, det har I da, for Kasper medvirkede faktisk i Sønderborg Sommer Revy både i 2012 og 2013. Og du kan også meget vel have oplevet ham som en tredjedel af  Danmarks sjoveste impro-comedy gruppe  “Specialklassen“.

Kasper har lavet masser af revy rundt om i hele Danmark. Han vandt i 2015 prisen “Årets Revykunstner” ved TV2 Charlies Revy Galla og har to gange været nomineret til “Årets Dirch”. Så der er nok at glæde sig til, når han igen kan opleves på scenen i Sønderborg.

SARA GADBORG

Vi er så glade for at kunne præsentere jer for Sara!

Vi kan ovenikøbet blære os med, at vi har en Reumert nomineret musicalstjerne med på holdet! Udover at kunne synge det blå ned fra himlen, er Sara også en ustyrlig sjov skuespiller, hvilket hun har bevist i revyer og musicals ud over det ganske land.

Hold på hat og briller, for her kommer revyorkanen Sara!

Jeanne Boel

Der er vel ikke mange i Danmark, som ikke kender Jeanne.

Hun blev landskendt som frk. Brahe i TV2 julekalenderen om Pyrus. Men det er revyen, der gennem de sidste 45 år har været Jeannes kendemærke . Som skuespiller, instruktør, koreograf, tekstforfatter og ikke mindst som direktør. Jeannes hjerte banker for revy og hun glæder sig til igen at stå på scenen og høre publikum grine i 2024.

Thomas Pakula

Thomas er Danmarks bedste revykomponist, arrangør og kapelmester, basta!! Og det er ikke bare noget, vi synes. Det synes hele revy-Danmark. For hans musik lyder ikke bare som en gammel revyvise fra 40’erne. Han er en funky fætter. Han er ikke den højeste, men hvad betyder det, når det han laver, bare når nye højder. Og der er heller intet, der vokser ham over hovedet… det skulle da lige være hans søn.