Holdet 2023

Jesper Lundgaard

Vi plejer at kalde ham, “Revyens svar på Dario Campeotte”.

Han har så meget glimt i øjet og kan smelte pigehjerter i alle aldre. Og så er han sådan en grinebider.

De sidste to år har han væltet revyhuset her i Sønderborg. Han er nemlig helt vildt sjov. I øvrigt synger han super fedt … men det vidste du vel godt … han synger jo både Sinatra og Elvis, når han ikke spiller revy.

Mette Marckmann

Hurraaaa… Sønderborg Sommer Revy Show, nu med sønderjyde!

Mette er fra sit år 2 vokset op i Høruphav, og hun er fast gæst til Ringriderfesten! For én gang sønderjyde, altid sønderjyde. Hun kan være sjov på sønderjysk, også for dem der ikke forstår sønderjysk. Mette har spillet masser af revy. Sidst i Odense Sommerrevy.

Hun er en fremragende fortolker af sangerinden Trilles sange. Og så er hun så god at grine sammen med.

Karsten Jansfort

Ham her, er hele revy-Danmark enige om, er en af vores allerbedste revyskuespillere! Og der var voldsom slåskamp om at få ham i 2023. Men selvfølge: Sønderborg vandt!

Han kan det hele… sjov, skæg, farlig, velsyngende, satirisk, samt verdens bedste kollega.
Det er et kvalitetsstempel at have ham med på holdet … Så er han fantastisk til at bygge terrasser … så er der nogen der mangler – en ny terrasse?

Teit Samsø

Første gang revyen fik øje på ham, var han iført et kamelkostume… Det var i musicalen Aladdin på Fredericia Musical Teater. Og allerede der vidste vi, at han en dag kom til at spille revy her i Sønderborg. Sangen fejler ikke noget. Han spillede hovedrollen i musicalen Seebach og turnerer idag med sit eget orkester “Under Stjernerne”.

Vi vil æde vores gamle hatte og I må kalde os Mads og påstå at vi er sorthåret, hvis ikke han bliver Danmarks nye revystjerne…

Thomas Pakula

Thomas er Danmarks bedste revykomponist, arrangør og kapelmester, basta!! Og det er ikke bare noget, vi synes. Det synes hele revy-Danmark. For hans musik lyder ikke bare som en gammel revyvise fra 40’erne. Han er en funky fætter. Han er ikke den højeste, men hvad betyder det, når det han laver, bare når nye højder. Og der er heller intet, der vokser ham over hovedet… det skulle da lige være hans søn.

Jeanne Boel

Fru Boel er med igen i år!