Tak til holdet 2022

RASMUS SØNDERGAARD

Pas på! Her kommer der en revy-debutant, men sikken een!

Rasmus har i mange år, været en del af comedy-impro-gruppen ”Specialklassen”, som du måske kender fra radio og tv. Han har også lavet musicals. Han kan meget, men altid med humor forrest. Han er født i Horsens og oprindelig købmandsuddannet, inden han fik smag for at underholde. Rasmus kommer med to Danmarksmesterskaber i Teatersport og en international tv-pris for Bedste Nye Comedy i bagagen.

Han er derud over en flittig tekstforfatter til alle landets revyer. Vi glæder os til at byde Rasmus velkommen på ”Team Sønderborg Sommer Revy Show”.

LISBETH KJÆRULFF

Lisbeth revydebuterede i revy Rottefælden i 2011 og siden da, har hun slået sit navn fast som en af Danmarks sjoveste revyskuespillere. Det har de bl.a. haft glæde af i både Nykøbing F. revyen og Ganløserevyen. I 2013 modtog hun ”Årets talentpris”.

Hun er en fast del af det komiske operakompagni ”Figaros”. Lisbeth er nemlig også uddannet operasanger, ved Det Jyske Musikkonservatorium og Det Kgl. Danske Musikkonservatorium. Hun er født i Herning. Hun spiller violin og hun omtaler sig selv som en forvandlingskugle. Vi glæder os sådan til, at Lisbeth skal være en del af ”Team Sønderborg Sommer Revy Show”…. Og det kan I også glæde jer til!

JESPER LUNDGAARD

At Jesper kan synge ved alle!

Men at Jesper også er sindssyg sjov, det var der vist ikke nogen, der var i tvivl om, efter de havde set vores revy i 2021. Han er entertainer af Guds nåde, og han har medvirket i et hav at kendte musicals. Bland andet sammen med Lisbet Kjærulf ! Jesper glæder sig sådan til at komme tilbage i 2022, Han sprudler allerede af gode ideer. Han er gudskelov også en del af vores ”Alletiders Juleshow” d. 19 og 20 november. Vi glæder os sådan til, at vi har Jesper tilbage som del af ”Team Sønderborg Sommer Revy Show” i 2022.

JEANNE BOEL

Jeanne har spillet revy siden 1978. Der er stort set ikke den revy, Jeanne ikke har medvirket i.

Ud over at stå på scenen, instruerer hun også. Hun skriver tekster og hun laver også koreografi. Og det er jo ingen sag at blive hyret til alle disse job, når man også selv, har direktørkasketten på. Jeanne glæder sig helt vildt meget til Sønderborg Sommer Revy Show.

JEFF SCHJERLUND

Hurra … vi har Jeff på holdet igen !

Super dygtige Jeff er i den grad faldet til i Sønderborg Sommer Revy Show. Med hans store showtalent, tog han fusen på publikum i 2021. Inden han gæster os igen, skal han lige tanke op med bl.a. Menstrup revyen, musicalen ”Mathilda” på Det kgl. Teater, samt den helt nye musical ”She loves you”.  Den er skrevet over en masse af The Beatels numre. Ud over alt det, får han også tid til at koreografere shows. Vi er så glade for, at Jeff er en del af ”Team Sønderborg Sommer Revy Show” i 2022.

Thomas Pakula

Efter vores mening Danmarks bedste revy-kapelmester, pianist, arrangør, komponist og bandleader. Thomas er en helt naturlig del af holdet på 22’ende år. Han plejer selv at sige, at han hører til det “nagelfaste inventar”.