Vælg en side

JESPER LUNDGAARD

De der har været så heldige at opleve Jesper i Rottefælderevyen ved, at han en en meget morsom mand. At han så oven i købet er “vor tids” svar på Dario Campeotto er jo et ekstra plus. Sjov, charmerende og med en af Danmarks flotteste sangstemmer… glæd jer til at møde Jesper i 2021.

CARSTEN SVENDSEN

Københavnerne måtte desværre gå glip af Carsten Svendsen i Cirkusrevyen 2020. Men ham får I lov at opleve i Sønderborg sommerrevy 2021. Carsten var i 2019 med i den meget roste Hjørringrevy bland andet sammen med Trine Gadeberg og Preben Kristensen. Vi har længe ønsket at få ham med på holdet, simpelthen fordi han er sjov! Her i sommer har du bland andet kunne grine af ham som Phillip Faber i “ Revy på afstand” på DR1 sammen med Lisbet Dahl og Ulf Pilgaard.

JEFF SCHJERLUND

Jeff er en stor del af musicals i Danmark. Sidste år fik han så sin revydebut i Menstruprevyen og straks efter blev han engageret til Sønderborg sommerrevy 2021… for han er et kæmpe komisk talent! Læg dertil at han både danser og synger fantastisk. Vi spår Jeff en stor fremtid … også inde for revyen!

Lone Rødbroe

Der er så megen revy i Lone Rødbroe, at hun jo egentlig ikke behøver en yderligere præsentation. Hun har været en fast del af holdet i Sønderborg sommerrevy i mange år. Simpelthen fordi hun er fantastisk sjov og vanvittig dygtig. Så glæd jer til endnu en sommer i selskab med alletiders Lone!

Thomas Pakula

Efter vores mening Danmarks bedste revy-kapelmester, pianist, arrangør, komponist og bandleader. Thomas er en helt naturlig del af holdet på 22’ende år. Han plejer selv at sige, at han hører til det “nagelfaste inventar”.

JEANNE BOEL

Har lavet revy i over 40 år… først som danser, så som skuespiller og sidenhen også som koreograf, instruktør, tekstforfatter og nu også som direktør. Der er stort set ikke den revyscene, hvor hun ikke har været. Men lad os blot nævne: Cirkusrevyen, Hjørringrevyen, Nykøbing Falster revyen og selvfølgelig Sønderborg sommerrevy. Derfor er Jeanne en naturlig del af revyen i 2021.