Lone Rødbroe, 50 år

Første gang jeg spillede revy, var med Østjysk Musikforsyning på Pejsegaarden i Brædstrup i 1995. Det var sammen med Jesper Klein og Tom McEwan og med Søren Pilmark som instruktør.

Første gang jeg havde en alvorlig rolle, var i 2010 på Randers Egnsteater i “Køkkenvejen”. Der spillede jeg en monolog om en kræftsyg kvinde. Jeg spillede ikke på teateret men i folks køkkener, mens jeg lavede mad til dem.

Første gang jeg havde en gennemgående rolle i en tv drama serie… Nej, det må jeg slet ikke sige noget om. Men det er vildt spændende og bliver sendt til efteråret 2020.

Jeg har spillet masser af revy… 35  tror jeg. 20 af de store og 15 af de små…

Bonusinfo:
Jeg har boet i Grønland og har været med til at partere en sæl. Er skide sur over at jeg ikke har fået børnebørn endnu.

Karsten Jansfort, 55 år

Jeg har spillet revy i næsten hele Danmark.

Fra Hjørring til Nykøbing Falster og fra Klampenborg til Esbjerg. Det er vel efterhånden blevet til 30 revyer. Men et af højdepunkterne var da Jeanne og jeg lavede en kaotisk gang juleunderholdning på “Færgen Harald”. Vi gled i maskinolien og klædte om i et koøje, mens publikum dansede på bordene. Vi lovede hinanden, at den slags gjorde vi aldrig igen. Men ellers er det jo en fornøjelse at lave revy. Specielt når det er i Sønderborg, sammen med Lone Rødbroes galskab og Thomas Pakulas forrygende musik. Og nu er det 15 år siden en meget ung Max-Emil og jeg spillede sammen i “Sommer i Tyrol“, så nu må tiden være moden til, at vi mødes på scenen igen.

Pelle og jeg er nye kolleger, men de andre siger “god” for ham.

Bonusinfo:
Jeg har været Frederikssundmester i Cha-cha-cha.

Pelle Emil Hebsgaard, 31 år

Min karriere eksploderede da jeg spillede lampens ånd i “Aladdin – the musical” på Fredericia teater i 2011. Samme år modtog jeg Lauritzen Prisen for Årets Belive-in-you skuespiller. Siden har jeg blandt andet spillet Tommy Seebach i “Seebach – the musical”, været vært på tv-programmet “Keramikkamp”, lagt  stemme til 100 vis af tegnefilm og her til foråret, er jeg vært på TV2’s nye indretningsprogram “Sommerdrømme“.

Jeg har tidligere spillet revy i Tam Tam revyen i Tivoli, Rottefælden i Svendborg og Nykøbing F. Revyen.

Bonusinfo: 
Jeg har engang spildt øl på Hendes Kongelige Majestæt Dronning Margrethes  sko… ups!

Max-Emil Nissen, 38 år 

Jeg havde min første teaterrolle i “Sommer i Tyrol “ på Nørrebro Teater i 2005. Siden hen er det blandt meget andet blevet til musicalroller i “Mama Mia” , “Shubidua – the Musical”,  “ Hodja fra Pjort” og ikke mindst Fats Waller musicalen “ Ain’t misbehaving” på Vendsyssel teater. Der har jeg i efteråret lige spillet Ludwig Holbergs udødelige klassiker “Jeppe på bjerget”. Ud over det lægger jeg stemme til en masse tegnefilm.

Sønderborg Sommer Revy bliver en helt ny udfordring … det bliver nemlig min Revy debut. 

Bonusinfo:
Jeg er far til Marlon på 2 år, dødløfter 200kg i vægtløftning og har aldrig været på Rhodos.

Thomas Pakula, 47 år

Jeg har spillet til over 50 revyer. Her ser vi bort fra de ca. 20-30 andre forestillinger jeg har spillet til. De 22 revyer har jeg spillet i Sønderborg, så jeg betragter faktisk mig selv som nagelfast inventar.

Jeg mødte Jeanne og Karsten i 2001 hvor vi spillede julecabaret på Cafe Liva i Nyhavn. Siden har vi lavet rigtig mange revyer sammen. Jeg synes stadig de er nogle rigtig søde kollegaer. Lone mødte jeg først i 2003. Vi har til gengæld spillet 26 forestillinger sammen. Blandt andet har vi lige spillet “Viva Las Vegas” sammen på Randers Egnsteater. Hun er også sød. Gad vide om Pelle og Max-Emil ikke også er det?

Jeg elsker mit job som kapelmester, komponist og arrangør. Og så møder man jo hele tiden nye mennesker. F.eks. Jeanne, Lone og Karsten…

Bonusinfo:
Jeg har spillet med Tom Jones og Sir Cliff Richard.

Jeanne Boel, 58 år

Første gang jeg stod på scene var jeg 7 år og jeg stod ikke, jeg svævede. Skrækslagen… hen over scenen, 5 meter oppe i  luften i balletten “Sylfiden”. Siden blev jeg hældt ud af Balletten og direkte over i revyen. Først hos Volmer Sørensen i “Revykøbing” i 1977 og sidst her i Sønderborg sidste år . Jeg er holdt op med at tælle revyer, men 50 er det nok blevet til. Jeg fik lov til at gå i “Revyskole” hos de bedste. Dirch Passer, Jørgen Ryg, Lisbet Dahl, Claus Ryskjær, Kaj Løvring, Ulf Pilgaard. Listen  er lang, så jeg stopper her.

Men revy er mit dna. Som skuespiller, instruktør, koreograf, tekstforfatter, kunstnerisk leder og nu også som direktør. Jeg glæder mig helt vildt til at stå på scenen med dette talentfulde hold.

Bonusinfo:
Jeg har været til middag med Sammy Davis Jr.